Академия за пътешественици с Милена Вукова. Истории за помощта от непознати.

Истории за помощта от непознати

Събирани из различни краища на светa и разказани сред уюта на зелената къща.

Вечерта на 19 февруари SOHO и Банско Филм Фест за пети път представят “Академия за пътешественици” – цикъл от презентации, лекции и медицински семинари, свързани с пътешествията и постиженията на българи по света.

Докато пътуваме, случайността ни среща с най-различни хора, някои от които ни помагат – съзнателно или не (за нас и/или тях), но при всички положения влияят на преживяването ни. На тази академия за пътешественици ще си говорим именно за съдействието от напълно непознати по приключенските пътеки.

Гост на петотo издание – Милена Вукова

По образование педагог и рекламист, а по душа заклет пътешественик. Обожава екстремните и спонтанни неща, танците, книгите, изкуството. Тя щe ни сподели докосващи истории за помощта, която е срещнала навсякъде из чудните дебри на Виетнам, Тайланд, Африка (Зимбабве) и Норвегия. Защото тази човечност обогатява не само пътя ни из планини, морета и дъбрави, но и този в нас самите.

Милена Вукова

Посетете петото издание на Академия за пътешественици на 19.02.2018, от 19:00 до 21:00 в Зелената къща (SOHO, ул. Искър #4, София 1000). Събитието ще има вход 4лв.

Още за Академия за пътешественици:

Линк към събитието във Facebook: https://goo.gl/giekxa

Форма за записване: https://goo.gl/53oxMj

Коментари

comments

За ежедневните дози креативност.
Авторски публикации 82

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре