Виктория Георгиева

Виктория Георгиева a.k.a MOUSE за street art-а

Виктория Георгиева

Екипът на creativU има честта да ви запознае с Виктория Георгиева, позната и като MOUSE. Виктория е младо момиче, родом от Исперих, посветило се на изкуството и по-специално стийт арта.

В тази кратка статия ще се видите малка част от изкуството на Виктория Георгиева и ще разберете как тя стартира своя път към изкуството.

В момента Виктория / MOUSE работи и твори във Варна. Ежедневието й е запълнено със стрийт арт,живопис,рисунка/илюстрация,инсталация/обекти и още милион задачи на един творец на свободна практика.

Виктория има самостоятелни творчески проекти, също така колаборации с още двама младежи – Ники Божинов(SUNSHINERS) и  А.Иванов (ФАМОУ). Освен това авторката води и кръжок по рисуване за деца „Азбука на Въображението“.

Проектите върху,които работи са много разностранни.Подготвя изложби с живопис,твори неща в градското пространство. Предстоят нови и нови неща,които можете да следите на  нейната facebook страница MishkaTheMouse.

Виктория Георгиева

Постоянство и компромиси

„До тук стигнах с много постоянство, компромиси, любов, ентусиазъм, енергия, подкрепата на верни другари.“

Виктория Георгиева

„Интересна случка бе от миналото лято,когато един следобед бяхме се събрали да рисуваме на трафопост,дойдоха полицаи,които бяха твърдо решени да ни поканят в районното управление,но понеже аз бях с велосипед и нямаше как да се накачуля в патрулката им,пътувах с ескорт между двама полицаи на мотори…“

Виктория Георгиева

Нека си сверяваме по-често часовниците и сами да пожелаем развитието си.

Виктория се вдъхновява от собствените си пътувания. Възползва се,винаги когато има възможността да го прави. Ходи на нови места,участва в различни мероприятия,където среща нови хора,нови таланти. За нея това й действа адски инспириращо. По някакъв особен начин я вдъхновява и самото въображение,което е във всеки от нас, споделя авторката.

Виктория Георгиева

Последвайте Виктория Георгиева и вижте и останалата част от изкуството й в нейният сайт, facebook страница и tumbrl профил.
Виктория Георгиева

 

 

Коментари

comments

За ежедневните дози креативност.
Авторски публикации 82

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре