Креативно & Вкусно

Креативно & Вкусно| 7 лесни идеи за кулинарни подвизи.

Без да се налага да се мъчите в кухнята с часове, можете впечатлите близките си с тези лесни и бързи рецепти. Рецептите не са сложни, но пък затова са доста интересни, което ги прави перфектни! Ето 7 креативни идеи за кулинарни подвизи. Ще е креативно и вкусно!

Бутер Круши

Креативно & Вкусно

Почистете крушите, разрежете ги наполовина, покрийте ги с бутер тесто и печете.

Шоколадови копчета

Креативно & Вкусно

Тази форма ще постигнете с помощта на капачки от пластмасови бутилки и тънки сламки от сок.

„Звезден“ шоколадов сладкиш

Креативно & Вкусно

Ща си ви нужни два кръга тесто. Намажете единия с с течен шоколад, а другия поставете отгоре. Нарежете и увийте краищата, както е показано на снимката.

Зайчета Байчета

Креативно & Вкусно

Оформете топчета във формата на балон, с ножица от едната страна изрежете „ушички“, а очите оформете с кибритена клечка.

Цветни кошнички

Креативно & Вкусно

С помощта на формичка изрежете разточено тесто във формата на цветя. Сложете цветчетата във форма за мъфини и напълнете с мармалад или сладко по избор. След като се изпекат, поръсете с пудра захар.

Сладоледени кошнички

Креативно & Вкусно

Изсипете тесто за кекс във формички, но само до половината. Отгоре сложете същата форма и печете. Ще получите кексови кошнички, в които може да сложите топка сладолед.

Кекс „Зебра“

Креативно & Вкусно

Разделете тестото на две части, а в едната добавете какао. Излизайте поред от двете теста, както е показано на снимките и бързо след това сложете във фурната.

Това беше от нас!

Споделете в коментар как са се получили вашите кулинарни опити или ни оставете други креативни и вкусни предложения, които да включим в следващите ни статии.

Бон Апетит!

 

Коментари

comments

Авторски публикации 98

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре