МЪЖКА КОЛЕДА

МЪЖКА КОЛЕДА С МЪЖКИ ПОДАРЪЦИ

“Единствената разлика между момчетата и мъжете е цената на техните играчки. Във всеки мъж има по едно момче, което никога не пораства, въпреки растежа на личната банкова сметка”.

– Патрис Фарме

Това е част от удивителния увод на една от най-добрите колекционерски книги правени досега –„Играчки за мъже“. С тази специална колекция може да зарадвате всяко пораснало момче, което има амбицията да бъде специален и различим мъж. Луксозната енциклопедия е скрила в себе си най-скъпите и лимитирани серии „играчки за мъже“. „Продуктите представени в тази книга, са не само луксозни модели, специално създадени за свръхбогатите, но са и адресирани към убедените в неограниченото инвестиране за постигане на супер-снобски“ жизнен стандарт и личен стил“- споделя авторът.

#1. Пуканки, бира и спортния канал, какво друго може да направи щастлив един мъж.

Една закачлива идея, за дистанционно под формата на футболна топка. Гарантиран успех, че ще бележите много голове.

МЪЖКА КОЛЕДАМЪЖКА КОЛЕДА

#2.Ръка за ръка със спорта върви и любимото питие – бирата!

Един закачлив и нестандартен начин да зарадвате вашето момче, като украсите бирените бутилки под формата на елени, които директно да кацнат в хладилника ви!

МЪЖКА КОЛЕДА#3. Колкото и да е пораснало твоето момче, никога няма да бъде достатъчно голямо, за да забрави любимия Playstation.

Така, че давай момиче! Нова геймърска игра или FIFA, с гооооляма панделка или най-новия Playstation на пазара. Кой каза че мъжете не плачат от щастие?

МЪЖКА КОЛЕДА#4. Едно от любимите ми предложения, което лично съм изпробвала и мога да твърдя, че има категоричен успех е SENSE подарък-сет.

Не знам, кой е измислил тази уникална и изключително умна закачка-подарък, но със сигурност е нещо изключително ефектно и прекрасен спомен. Това са 5 луксозни кутии или торбички, всяка от които крие в себе си изненада свързана с 5-те сетива – зрение (sight), обоняние (smell), вкус (taste), осезание (touch), слух (sound). И такаа… във всяка от кутиите, с различно наименование поставяте – любимия парфюм на вашата половинка, шоколадовите бонбони, които най-много обича, главозамайващо луксозно женско бельо, което той с интерес да свали (sight), едно масажно спа масло, с което да си подарите нежни докосвания (touch) и една подбрана селекция с любими ваши песни. Силен и докосващ подарък, гаранция за незабравими спомени.

МЪЖКА КОЛЕДА

Това е моята селекция от различни и нестандартни подаръци за най-важния човек до вас. Пожелавам ви да топлите както неговото, така и вашето сърце, с незабравими моменти и красиви спомени!

Весели празници!

МЪЖКА КОЛЕДА

За още интересни статии посетете f-gal.

Коментари

comments

Авторски публикации 5

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре