Дебютна самостоятелна изложба „Планини и мечти“ на Михаела Иванова

„Една осъществена мечта ражда нова мечта.“
– Г. Ребюфа

Преди време ви запознахме с Михаела Иванова – млада художничка с неприкрита страст както към изкуството и красивото, така и към планините и природата. Днес Михаела има прекрасна новина за вас, а именно първата си самостоятелна изложба „Планини и мечти“!

Още за Михаела

Дебютна самостоятелна изложба „Планини и мечти“

Казват, че човек не може да живее без мечти. Без да дири онази частичка щастие – невидима за очите, но тъй ценна за душата. Без да утолява жаждата си за вътрешен мир и хармония.

Мечтата е живот.

А когато планините се превърнат в мечта, не ти остава нищо друго освен да отвориш цялото си сърце за тях. И да го пуснеш на свобода. Защото то отказва да тупти на друга честота, освен тази на голямата канара.

Изложбата /темпера, акрил, акварел/ представя мечти и планини, преплетени в едно. Включва непоказвани до сега платна. Тя е за тези, коитомечтаят за пътешествията сред големите склонове по онзи начин. За тязи, които предпочитаме вятъра, снега и тежкия път пред блясъка на града.

Кога? Къде?

На 17-ти март от 19:00ч. (вход свободен) не къде да е, а на най-подходящото място за целта – Клуб на пътешественика. Изложбата ще продължи до края на месец март.

Коментари

comments

Авторски публикации 98

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре