инстаграм за мъже

#bg модни {мъжки} профили, които да последвате в Instagram.

инстаграм за мъжеВреме е за поредната порция български стил от Instagram пространството.

Оказа се изключително трудно да бъдат открити родни мъжепрофили, демонстриращи своя начин на обличане именно в тази социална медия.  Но обещанието си е обещание и по този повод днес ще ви представим скромните 5 профила, които да последвате в Instagram.

#1. Мони Монев

Мони е единственият активен моден блогър, до когото успяхме да достигнем. Към момента той има 147 последователи в Instagram, но очакваме скоро броят им да се увеличи, тъй като визиите му определено заслужават по-широка публика. Блогърът често попада в стрийт стайл селекцията на ELLE – България. Стилът на Мони е разнообразен – от ризи и папионки, през кожени якета, та до ежедневни аутфити.

#2. MINOAR

Нестандартните произведения с логото MINOAR имат 3 377 последователя. Зад името на бранда стоят Теодора Спасова и Йоан Гълъбов. Първата им мъжка колекция е представена за сезон пролет/лято 2015 и носи името “UNSULLIED”, а сред използваните материи са кожа, коприна, вълна и други. Минималистичните им дрехи се предлагат в бутици на ключови локации – Франция, Италия, Великобритания.

#3. Мартен Роберто

Няма как да скрием, че Мартен е сред любимите ни градски персонажи, а явно така смятат и поне още 2 292 души, които го следят в социалната мрежа. Разпознаваме го първо като диджей, а в последствие и като водещ, дизайнер и какво ли още не. И всичко изброено му се получава повече от добре. Стилът му е изчистен, свободен и извън пределите на общоприетите представи.

#4. Agressia group

Модната марка с над 20-годишна история на пазара има едва 106 последователи и не споделя достатъчно често вдъхновяващите си снимки, но пък всички, публикувани досега, са еталон за добър стил. Задължителен профил за всеки елегантен съвременен мъж. Наградени са с множество отличия, сред които и „Златна игла”.
BOYSCOUT е списание, служещо като „Наръчник за момчета с добро възпитание”. Ако имате късмет, момчета, ще намерите някоя и друга впечатляваща визия в профила им – само се присъединете към 458-те им последователи. Ако сме пропуснали някой много стилен джентълмен или пък защо не – бунтар с усет за цветовете, помогнете ни  да го открием. Оставете като коментар линк към неговия профил в Instagram или отбележете нас, CreativU на най-модерната му снимка. Време е да стимулираме българските мъже да са по-смели по отношение на дрехите си, не смятате ли?

Последвайте и нас!

Коментари

comments

Авторски публикации 11

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре