DICE – най-новата българска лайфстайл абонаментна кутия

Ето нещо ново и интересно на българския пазар. Нова кутия пълна с чудни нещица, която получаваш всеки месец. Изненада от мен за мен!

DICE е нова българска лайфстайл абонаментна кутия. В неща ще откриеш литература, дизайн и креативност обединени в една единствена кутия. Целта на тази кутия (или по-точно на хората, които стоят зад проект, но за тях след минутка) е да се популяризират български създатели и брандове. Екипът на Dice смята, че българското често бива подценявано без причина и те искат да променят това. Мисията им е да вдъхновяват и да ни накарат да мечтаем и творим, да преоткрием и да бъдем себе си.

Всеки месец те ще ни запознават с различни български създатели, които разпръскват душата си в своите творения.

„Just roll the dice and don’t think twice“

А сега, както обещах – екипът на DICE

Оказва се, че екипът на DICE се състои единствено от Тина Манолова и нейната майка. Предвид онлайн присъствието, сайта и самата първа кутия (да, успях да се „докопам“ до една) е изключително похвално. Въпреки, че Тина е едва на 18, това не я спира да превърне идеята си в реалност. Една прекрасна идея, смея да кажа.

Тина, разкажи ни как се рожи тази идея

“Като че ли идеята винаги е съществувала. Финално се оформи през извънредното положение. Исках да направя нещо, което да занимава хората, да ги откъсне от действителността и да ги усмихне!

Тина Манолова, DICE

Винаги съм искала да създам нещо, което да радва хората и да ги прави щастливи. Мен, лично, ме радва дизайна, креативността, естетиката и същевременно различното. Реших да ги съчетая в едно – така се роди DICE. „

Тина Манолова, DICE

 Как селектирате какво да добавиш към кутията?

Първо, или измислям темата на кутията и по нея търся продукти, или си харесвам книга и вдъхновена от сюжета ѝ, сформирам всичко. После пада голямо търсене на продукти, но това ме забавлява. Непрекъснато откривам уникални неща, за които дори не бих се сетила. Има толкова креативни и талантливи хора в България – това е просто велико!

Тина Манолова, DICE

 Бъдещи планове

Няма да лъжа – имам наистина огромни планове за бъдещето. Мечтая кутията да е едно малко начало на една голяма творческа общност. Мечта ми е да организирам DICE Fest, на който да има най-различни творчески работилници, български автори, готвачи, музиканти – с две думи – голям купон. Но и за това има време. Вярвам, че и то някога ще бъде реалност. 

Тина Манолова, DICE

След като получих първата кутия със всички прекрасни неща в нея и също така имах удоволствието да се запозная, макар и дистанционно с Тима, този проект определено трябва да получи повече гласност. Младо момиче с любов към креативното мислене и българските творци, сама създава и осъществява своя проект DICE – лайфстайл абонаментна кутия.

Не бива да издавам много за кутията, защото идеята е всеки, който я получи да бъде изненадан и зарадвам. Ще вметна само, че темата, която обединява съдържанието на първата кутия е… кафе.

Поръчай своята DICE кутия или последвай DICE в Instagram за дневна дова вдъхновение. 

Коментари

comments

За ежедневните дози креативност.
Авторски публикации 82

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре