Flicka представи новата си колекция авторски бижута [A]shamed

Бижутата са неизменна част от стила на дамите и страхотен аксесоар за завършек на една визия.

Избираме ги внимателно и често за определен тоалет или с повод, което говори само едно че те допълват същността на жената. Брандът за бижута Flicka, който се отнася с внимание и отношение към детайла, наскоро представи в столицата най-новата си колекция „[A] Shamed“ /Засрамена/. Именно в нея дизайнерките Даниела Стайкова и Йоана Адам показват най-новото си вдъхновение.

„Лично преживяване – афект, емоция, възприятие, състояние, предизвикано от субективна или обективна ниска оценка на собственото поведение в дадена ситуация; недоволство от себе си, предизвикано от съзнанието за извършена простъпка. Причините за срама могат да се търсят както в личностната специфика, така и в характеристиките на социума.“

Под този наслов се проведе събитието в Музея за история на София. Гостите бяха усмихнати, а музиката приятна. Така че да не се чувстваме засрамени. Вечерта беше специално открита от водещ, а посетителите можеха да разгледат фотографиите, в които се разкрива творческата визия и най-вече посланието на новата колекция. На чаша шампанско, с цветно настроение и добра компания премина вечерта.

dav
dav
dav
dav

Двете дизайнерки в екип с фотографката Анастасия Атанасова, гримьора Евгения Джаферович, стилиста Силвия Михайлова и модела Виктория Тодорова са сътворили серия от снимки, в които си личи непринудената визия на модела с акцент върху личността. Стилът е неопределен и може би това е най-хубавото. Той е стрийт, той е дързък, а в същото време женствен, истински. Дизайнът на бижутата е достатъчно стилизиран сам по себе си и точно това го прави подходящ както за по-младите дами, така и за по-възрастните; както за градските момичета, така и за фееричнонебрежните от нас.

Коментари

comments

Авторски публикации 4

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре