Готови ли сте за фестивала на дигиталните изкуства FUTURO?

Този август във Варна за четвърта поредна година ще се проведе фестивала за дигиталните изкуства FUTURO. На тазгодишното издание гости и лектори ще бъдат редица известни майстори на дигиталното изкуство, работещи в сферата на видео игрите, анимацията, илюстрациите и скулптурирането.

„Създадохме Футуро с идеята да подкрепим дигиталното изкуство и да помогнем на младите таланти да се развиват.“

– Екипът на Футуро

FUTURO приветства творци, илюстратори, художници, скулптори, професионалисти и любители обединени от любовта към дигиталното творчество и създаване на персонажи и светове.

FUTURO

С всяка следваща година Футуро добива все повече популярност сред младите артисти, а изданията стават все по-силни от предходните. Хората стоящи зад събитието са Живко Дончев – скулптор и Виктор Кълвачев – художник. Идеята за такъв фестивал постигна огромен успех и привлича интереса на повече и повече млади таланти през годините.

Известни професионалисти от развлекателната индустрия, които ще те вдъхновят и мотивират да завладееш света. Тази година по време на фестивала, пред публиката ще се изправят забележителни майстори на изкуството от различни сфери, които с удоволствие ще споделят своите всевъзможни преживявания по пътя към успеха. Събитието обещава огромни дози вдъхновение, впечатляващ арт и знания. Посетителите ще имат възможността лично да говорят с лектори и да им зададат всички въпроси, които желаят.

Къде и кога?

Варна, хотел Черно море, 24-26 август. Още за събитието ще открите в официалният сайт на FUTURO, а билети за фестивала тук.

Коментари

comments

За ежедневните дози креативност.
Авторски публикации 82

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре