Коледно настроение по време на HANDMADE DESIGN MARKET

Ако все още не сте се спрели на коледните подаръци за близки, приятели, а и за вас самите, отделете част от уикенда си и посетете хендмейд базара в betahouse на 15 и 16 декември.

Christmas in betahaus sofia | HANDMADE DESIGN MARKET ще е събитие, което ще събере под един покрив ръчно изработени бижута, дрехи, авторски илюстрации, домашна кухня и био козметика. С една дума… време е да се поглезим.

Входът е свободен и всички сте поканени!

Вратите отварят в 10:00 и имате време чак до 20:00 (15 и 16 декември) за да се насладите на сладките изкушения и да разгледате всички щандовете.

Маркет, работилници, хапване, пийване, томбола с награди, музика и приятна атмосфера са само част от елементите на събитието!

Планувайте уикенда си от сега, защото ще имате възможността да се докоснете до изкуство и творци, които влагат цялата си душа в процеса на създаване на вашите подаръци.

За хендмейд феновете и търсещите  нещо уникално – това е базарът за вас. Няма да успеете да избягате от коледното хапване, но ще се насладите и на компанията на много оригинални подаръчета, които да стоплят усмивките на близките ви. Бетахаус са добри домакини и ще ви запознаят лично с творците и също така са подготвили и специална томбола с награди.

И ако сте много нетърпеливи и любопитни, ето някои от нещата, които ще видите по време на базара:

https://www.instagram.com/p/BqDDhnyjsBw/
https://www.instagram.com/p/BphpzA3DhXB/

И още много много други ♥

Коментари

comments

За ежедневните дози креативност.
Авторски публикации 82

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре